About

FB_IMG_1476904980909.jpg

        Despre blog…
Blogul asta este dedicat trupei Shot, iar prin el ne dorim sa le arătăm băieților susținerea noastra dar sa si ajutam fanii sa fie la zi cu aparitiile lor la tv (asta in cazul in care le-ati ratat 😜), cu interviurile, videoclipurile sau coverurile pe care le realizeaza.

         Despre băieți….
Proiectul a pornit in octombrie 2015 la inițiativa celor de la HaHaHa Production, sub îndrumarea lui Smiley, având in componenta 4 membrii: Urs, Cale, Sorin si Juno. Toți 4 vin din parti diferite ale tarii (Buzău, Timisoara, Galati si Constanta), sunt 4 firi diferite dar sunt uniti de aceiasi pasiune: muzica. Si de o prietenie stransa! 😁 Se fac remarcați datorită imaginii cool, a vocilor sale si stilului fresh abordat, iar faptul ca se pricep la dans aduce un plus proiectului fiind un boyband complet.

Numele trupei a fost ales dupa foarte multe luni de gandit, aleagandu-se intr-un final un nume masculin, scurt, cu impact puternic, usor de memorat: SHOT.

Primul lor single se numeste „Buza de jos” si a fost lansată in data de 19 mai 2016, insotita de un clip foarte bine realizat, in prezent strangand 5 milioane de vizualizări.

Cel de al doilea single, „Inevitabil”, a fost lansat impreuna cu clipul, pe data de 22 septembrie 2016, si are pana la ora actuala 1.055.474 de vizualizări.

Băieții au lansat si primul lor EP numit MIA, care cuprinde 6 melodii si care deja a cucerit topurile.